The moment you've all been waiting for... - Ultimate Coffee Mod for 1.2.451, v.2.0

Discuss mods and get help with mods ONLY
This topic is 12 years and 6 months old. Instead of replying, please begin a new topic, or search for another related topic that may be more suitable.
User avatar
Big_Bob
Member
Posts: 254
Joined: July 30th, 2007
Location: Germany
Reputation: 0

Postby Big_Bob » Sat Mar 22, 2008 10:07 am

Hey Guys I need some Help! I am making a GH2 Mod and it is almost done :)
But I need some help with the Rockmeters... I do not know how to change the
SP Lights and the Rockmeter Dots :( It would be great if someone helps me
Last edited by Big_Bob on Sat Mar 22, 2008 10:07 am, edited 1 time in total.
Inkka
Member
Posts: 9
Joined: September 2nd, 2006
Location: Israel
Reputation: 0

Postby Inkka » Sat Mar 22, 2008 3:13 pm

When i press the Star Power button it doesn't works. anyone knows why?
formspring it!
User avatar
yoyokid2008
Member
Posts: 2355
Joined: January 26th, 2008
Location: New Jersey
Reputation: 0
Contact:

Postby yoyokid2008 » Sat Mar 22, 2008 3:34 pm

Inkka wrote:When i press the Star Power button it doesn't works. anyone knows why?

Do you have any star power/overdrive?

Blue lights on GHIII mod
Gold Bar on Rock Band Mod.
Image
Inkka
Member
Posts: 9
Joined: September 2nd, 2006
Location: Israel
Reputation: 0

Postby Inkka » Sat Mar 22, 2008 3:49 pm

yoyokid2008 wrote:
Inkka wrote:When i press the Star Power button it doesn't works. anyone knows why?

Do you have any star power/overdrive?

Blue lights on GHIII mod
Gold Bar on Rock Band Mod.

yeah. i also got "overdrive Ready" or something like that.
User avatar
Jawaworks
Member
Posts: 18
Joined: December 19th, 2007
Reputation: 0
Contact:

Postby Jawaworks » Sat Mar 22, 2008 4:13 pm

Inkka wrote:When i press the Star Power button it doesn't works. anyone knows why?

Hey I had that problem too. All I did was change star power to a different key and it started working.
User avatar
lnkk
Member
Posts: 890
Joined: January 24th, 2007
Location: Brazil
Reputation: 0
Contact:

Postby lnkk » Sat Mar 22, 2008 5:44 pm

man i have one request, maybe fix de beatlines? its a bit strange to play with the beatlines off.
thanks for this mod its just awesome.
RollingBoBo
Member
Posts: 31
Joined: March 20th, 2008
Reputation: 0

Postby RollingBoBo » Sat Mar 22, 2008 10:24 pm

Hey I just want to tell you that your mod is awesome but I just have one little thing to say: when your overdrive is filled in the rockband mod it makes the same sound as when you get star power in the GHIII mod and it annoys me. Thanks.
User avatar
Dævid
Member
Posts: 634
Joined: January 28th, 2008
Location: Wisconsin
Reputation: 0
Contact:

Postby Dævid » Sun Mar 23, 2008 12:15 am

the reason the beatlines are off is because they arent really off it just how the bpm of the song goes and a lot of the times that might be determined by something like the drums so if you were playing a drum fretted song they probably would be a lot more accurate. Another thing you can notice is a lot of puppets songs have variable bpm withing the actual song so the beatlines will shift when it gets to one of those parts and you actually see it jump and it kinda looks like when 1.1 lags or something but the notes dont do it just the beatlines. It's odd but one of the things you can do is delete the .pngs (leave the svgs) and set your bars to #FFFFFF and your tracks to #333333. also make sure they are between the notes to make it look more like gh3
Might be working on DH2
User avatar
lnkk
Member
Posts: 890
Joined: January 24th, 2007
Location: Brazil
Reputation: 0
Contact:

Postby lnkk » Sun Mar 23, 2008 12:50 am

Dævid wrote:the reason the beatlines are off is because they arent really off it just how the bpm of the song goes and a lot of the times that might be determined by something like the drums so if you were playing a drum fretted song they probably would be a lot more accurate. Another thing you can notice is a lot of puppets songs have variable bpm withing the actual song so the beatlines will shift when it gets to one of those parts and you actually see it jump and it kinda looks like when 1.1 lags or something but the notes dont do it just the beatlines. It's odd but one of the things you can do is delete the .pngs (leave the svgs) and set your bars to #FFFFFF and your tracks to #333333. also make sure they are between the notes to make it look more like gh3

nah, i know how beatline work... and its wrong, try to play any oficial song and see if the beatlines match with the drum beats, capo fixed it on his mod.
Last edited by lnkk on Sun Mar 23, 2008 2:52 am, edited 1 time in total.
pzycho145
Member
Posts: 6
Joined: February 3rd, 2008
Location: hot springs
Reputation: 0

Postby pzycho145 » Sun Mar 23, 2008 2:18 am

For the next one try create a character!
Great job on this one.
User avatar
gamexprt1
Member
Posts: 1016
Joined: July 16th, 2007
Location: Washington
Reputation: 0
Contact:

Postby gamexprt1 » Sun Mar 23, 2008 4:29 am

gamexprt1 wrote:UC, is there a way to change what it says when you get a 50 notes streak and other things?

Wow, not even a little response the first time. So again:

Graphic Request Thread: viewtopic.php?f=11&t=24983
formspring it!
User avatar
yoyokid2008
Member
Posts: 2355
Joined: January 26th, 2008
Location: New Jersey
Reputation: 0
Contact:

Postby yoyokid2008 » Sun Mar 23, 2008 7:03 am

gamexprt1, you need to get a new avvy, the sign that photobucket gives is fugly.
Image
User avatar
Lolmaster7
Member
Posts: 64
Joined: February 20th, 2008
Location: Above you in the skies
Reputation: 0
Contact:

Postby Lolmaster7 » Sun Mar 23, 2008 9:35 am

Can you make it for Frets on Fire version 1.2.512 ?
All i get is a black screen now with the current version of the mod...
No One Ever Said That Life Was Fair, And I'm Not Saying That It Should Be...
So Knowing That You Are What You Want To Be And I'm Not Comes As No Surprise....
But Don't Expect Me To Be Happy For You, And Don't Smile At Me And Tell Me Things Will Work Out For Me Too...
I Don't Want Your Pity...I HATE YOUR PITY!!!
Now Mudkip Flavour!
User avatar
BSRaven
Member
Posts: 5393
Joined: August 29th, 2007
Location: Furiously attempting to FC Gilberto Concerto.
Reputation: 0
Contact:

Postby BSRaven » Sun Mar 23, 2008 10:02 am

Uh... nobody here would even DARE mod 1.2.512 (unless it was to fix the ****-ups)...

Just live with 1.2.451.
Inkka
Member
Posts: 9
Joined: September 2nd, 2006
Location: Israel
Reputation: 0

Postby Inkka » Sun Mar 23, 2008 11:34 am

Man, i tried to change the star power key and it still doesnt works. any solutions?

Return to “FOF Mod Discussion and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests